Paris Masters'ta heyecan sürüyor

Paris Masters'ta İsviçreli Roger Federer ve Stanislas Wawrika üçüncü tur biletini aldı. Julien Benneteau’yu geçen Andy Murray ise Londra'da yapılacak finallere katılmayı garantiledi.

NTV Spor 30.10.2014 - 11:26
Paris Masters'ta heyecan sürüyor
Sezonun son turnuvası Paris Masters'ta heyecan sürüyor.
 
İkinci turda turnuvanın favori isimlerinden Roger Federer ile Fransız Jeremy Chardy karşı karşıya geldi. Federer, tie-break'e giden ilk seti 7-6 aldı. Aynı skorla biten ikinci seti kazanan ise Jeremy Chardy oldu. Ancak Federer, finalde tecrübesi ve etkili servisleriyle rakibine 6-4 ile havlu attırdı ve 2-1 ile üçüncü tura yükseldi.
 
Stanislas Wawrinka da üçüncü tur biletini alan bileti alan tenisçilerden biriydi. İsviçreli tenisçi, 3 maçlık mağlubiyet serisine Dominic Thiem karşısında son verdi. Wawrinka, Avusturyalı rakibini, 6-4 ve 7-6 biten set sonuçlarıyla 2-0 geçti.
 
Andy Murray ise Julien Benneteau'yu saf dışı bıraktı. Kendi servis oyununda etkili bir performans sergileyen Murray, Fransız rakibini 6-3 ve 6-4'lük iki set sonunda 2-0 ile eledi.
 
Pablo Cuevas'ı 6-0 ve 6-3'lük setlerle 2-0 mağlup eden Grigor Dimitrov da çeyrek finale yükseldi.
 
Londra'da yapılacak finallere katılabilmek için Paris Masters'ta şampiyonluğa ulaşması gereken Milos Raonic ise Jack Sock'u 6-3, 5-7 ve 7-6 ile 2-1 yenerek final şansını sürdürdü.

Sayfa Yükleniyor...