Yaşam savaşı veriyor

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nın 15. yarışı Japonya Grand Prix'sinde yaptığı kaza sonrası yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren Marussia-Ferrari takımından Jules Bianchi'nin ailesi, Fransız pilotun sağlık durumunun hala "stabil ve kritik" olduğunu bildirdi.

NTV Spor 30.10.2014 - 18:05
Yaşam savaşı veriyor

Takımın internet sitesinden yayımlanan Bianchi ailesinin açıklamasına göre, kafasından ciddi şekilde yaralanan 25 yaşındaki sürücünün tedavisine, Japonya'daki Mie Hastanesinde, FIA Sağlık Kurulu Başkanı Gerard Saillant ve İtalya'daki La Sapienza Üniversitesinden gelen beyin cerrahlarının danışmanlığında devam ediliyor.

Oğullarına destek veren herkese teşekkür eden aile, "Pazar günü, kazadan bu yana 1 ay geçmiş olacak. Jules'un, doktorlarca 'stabil ve kritik' olarak tanımlanan sağlık durumunda bir değişiklik yok ve yaşam savaşına devam ediyor. Tedaviye ilişkin öneri niteliğindeki haberlere rağmen kendisi şu an Mie Hastanesinde kalacak. Adım adım ilerliyoruz" ifadelerini kullandı.

Fransız sürücü, pistin dışına çıkarak bariyerlere çarpan Sauber takımından Adrian Sutil'in otomobilini çekmeye gelen araçla çarpışmış ve kaza nedeniyle yarış erken sonlandırılmıştı.

Sayfa Yükleniyor...