Kaptan teklif bekliyor!

Liverpool'un sembol ismi Steven Gerrard, hala sözleşmesini uzatmayan yönetime gözdağı verdi. Emekli olmayı düşünmediğini söyleyen Gerrard, gelecek sezon başka bir takımın formasını giyebileceğini ifade etti.

NTV Spor 31.10.2014 - 11:59
Kaptan teklif bekliyor!

Adı Liverpool ile özdeşleşen kaptan Steven Gerrard'ın sözleşmesi bu sezon sonunda doluyor. Ancak Liverpool yönetimi hala kaptanına yeni bir sözleşme önermedi. Tüm kariyerini Liverpool'da geçirmeye kararlı görünen Gerrard, yönetimin bu yaklaşımından rahatsız. 34 yaşındaki oyuncu, sezon sonunda emekli olacağını düşünenlerin yanıldıklarını vurguladı.

Hala üst düzeyde mücadele edebileceğini dile getiren Gerrard, Liverpool'dan yeni bir sözleşme teklifi almazsa kariyerini başka bir kulüpte sürdüreceğini belirtti. Daily Telegraph Gazetesi'ne konuşan Gerrard; "Gelecek yaz emekli olmayacağım. Liverpool'da ya da başka bir kulüpte kariyerime devam edeceğim. Bu konuda son kararı Liverpool yönetimi verecek" dedi.

TRANSFER POLİTİKASINA ELEŞTİRİ: BEN OLSAYDIM...
Gerrard, yönetimin transfer politikasına da eleştiriler getirdi. Suarez'in Barcelona'ya gönderilmesinin ardından takıma çok sayıda yeni oyuncu katıldığını hatırlatan Gerrard; "Bu kadar çok yeni oyuncu aldığınızda bir uyum süreci yaşanması kaçınılmaz. Ben, Suarez'den gelen paranın büyük bölümünü Diego Costa ya da Cesc Fabregas kalitesinde bir oyuncu transfer etmek için harcardım" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...