Livakovic'teki büyük değişimin nedeni ortaya çıktı

Fenerbahçe'de sezon başı yediği goller nedeniyle eleştirilen Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb'den antrenörü olan Zufic'in sarı-lacivertlilere katılmasıyla birlikte bambaşka bir kimliğe büründü.

Haber Merkezi - NTV Spor 29.04.2024 - 12:31
Livakovic'teki büyük değişimin nedeni ortaya çıktı

'nin Dinamo Zagreb'den sezon başında kadrosuna kattığı Dominik , performansıyla oldukça tartışılmıştı. Ancak Hırvat kaleci için antrenmr Sandro 'in Fenerbahçe'ye katılması sonrası her şey değişti.

LIVAKOVIC İÇİN ZUFIC GETİRİLDİ

Sezona Fenerbahçe'ye Tokatspor'dan getirilen kaleci antrenörü Haluk Kaplan ile başlayan Dominik Livakovic yediği hatalı goller nedeniyle oldukça eleştirilmişti. Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetimi, şubat ayında Livakovic'in Dinamo Zagreb'de birlikte çalıştığı kaleci antrenörü Sandro Zufic'i renklerine bağladı.

BAMBAŞKA BİR KİMLİĞE BÜRÜNDÜ

Zufic ile çalışmaya başladıktan sonra bambaşka bir kimliğe bürünen Livakovic performansını oldukça yukarı çıktı. Hırvat eldiven özellikle Fatih Karagümrük ve Olympiakos ile oynanan rövanş maçında üst düzey performans gösterdi. Livakovic son olarak Beşiktaş derbisinde de etkili bir oyun ortaya koyarak Fenerbahçe'nin galibiyetinde pay sahibi oldu.

Sayfa Yükleniyor...