Kerim Frei derbide iddialı!

Beşiktaşlı Kerim Frei, Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maç için iddialı konuştu. Takım kondüsyonunun üst düzeyde olduğunu belirten 20 yaşındaki futbolcu, siyah beyazlı taraftara da çağrıda bulundu.

NTV Spor 31.10.2014 - 15:01
Kerim Frei derbide iddialı!

Beşiktaşlı Kerim Frei, derbi galibiyetinden emin...

Beşiktaş Televizyonu'na açıklamalarda bulunan 20 yaşındaki futbolcu, "Fenerbahçe maçı zor olacak ama amacımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak. Bu sene daha güçlüyüz." dedi.

Kayseri Erciyesspor maçında  attığı 2 gole rağmen buruk bir sevinç yaşadığını söyleyen milli futbolcu, "Maalesef bir faydası olmadı. 10 kişiyle maçı çevirmek kolay değildi. Çok iyi bir takımız böyle devam edersek iyi yerlere varacağız." dedi.

Teknik direktör Slaven Bilic'le ilgili de konuşan genç oyuncu, "Bilic, geçen seneden bu yana  bana çok yardımcı oluyor. Neler yapmam gerektiğini söylüyor. Hala istediğim performansta değilim daha çok çalışmam gerekiyor" diye konuştu.

Siyah beyazlı taraftardan da övgüyle bahseden Kerim Frei, "Buradaki atmosfer bir harika. Taraftarlarımıza bu maçta çok ihtiyacımız var. Büyük maçlarda taraftarlarımızın stadı doldurması ve bizi desteklemesi gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...