Sneijder neden rahatsız oldu?

Galatasaray'da en çok tartışılan konulardan biri de Sneijder'in 3 günlük kampa tepki gösterdiği ve Kasımpaşa maçında oynamak istemediği iddiaları... Ancak yıldız oyuncunun Menajeri Guido Albers, yaşananları NTV Spor Haber Müdürü Özgür Buzbaş'a anlattı...

NTV Spor 31.10.2014 - 19:33
Sneijder neden rahatsız oldu?

Prandelli tarafından Kasımpaşa maçının ilk 11'ine alınmayan Sneijder, sarı-kırmızılılarda gündemin birinci sırasına oturdu.

KAMPTAN DEĞİL, BİLDİRİM ŞEKLİNDEN RAHATSIZ...
Hafta içinde Florya'dan gelen haberler Sneijder'in sıkıntılı olduğunu yönündeydi. Bu konuya ilişkin açıklama yapan Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers, Sneijder'in Prandelli'nin aldığı 3 günlük kampın kendisine bildirim şeklinden rahatsız olduğunu söyledi.

Cep telefonuna yollanan kamp mesajına şaşıran Sneijder, kendisiyle yüz yüze iletişime geçilmemesi nedeniyle rahatsızlık yaşadı.

Hollandalı yıldızın olayı çok büyütmediğini söyleyen Guido Albers, "Sneijder sorunu çok uzatmadı ve kampa katıldı. İlk 11'e neden alınmadığını kendi de bilmiyor. Çok formda ve oynamak istiyor" dedi.

"YOLANTE ÇAĞRILMADI" İDDİASI...
Bu arada Sneijder ile ilgili bir başka haber ise yönetimin moral yemeğiyle ilgili... Hafta içinde G.Saray yönetimin düzenlediği moral yemeğine futbolcular eşleriyle katılırken Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau'nin yemeğe davet edilmediği ve bu konuda bir açıklamanın yapılmadığı da iddia edildi.

Sayfa Yükleniyor...