"İki pozisyona girdiler"

Süper Lig'in 8. haftasında Galatasaray'a 2-1 yenilen Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, rakiplerine çok pozisyon vermediklerini ancak 2 gole engel olamadıklarını söyledi.

NTV Spor 31.10.2014 - 23:20
"İki pozisyona girdiler"

Müsabakanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Shota Arveladze, maçın özellikle ilk yarısında iyi oynadıklarını belirterek, "İlk yarıda rakibe pozisyon vermedik. Hem golü attık hem de oyunu tuttuk. Ama ikinci yarıda istediğimiz gibi oynayamadık" dedi.
     
İkinci yarıda tutuk oldukları bir bölümde beraberlik golünü yediklerini vurgulayan Gürcü teknik adam, "Son dakikada ikinci golü yememiz de üzücü oldu. Duran toptan o pozisyonu vermememiz gerekirdi ama yapamadık. Konsantrasyon meselesi. Maç boyunca pres yapmak da kolay değil. Rakip ikinci yarı çift forvete dönünce, oyun anlayışımızda ister istemez değişiklik oldu. Bir baskı da yemedik aslında. İki pozisyona girdiler, iki gol attılar. Bizim de 2-3 kafa vuruşumuz vardı ama değerlendiremedik" ifade etti.
     
Şota, hakemlerin kolay faul çaldığı şeklindeki bir yorum üzerine ise "Sonuç alamayınca daha çok konuşuyoruz, istediğimiz skorları aldığımızda ise az konuşuyoruz. Sonuçta maçı tekrar oynayacak değiliz. Sonuç da değişmiyor. Kimseyi suçlamak istemiyorum" dedi.

Sayfa Yükleniyor...