"Her şeyimizi ortaya koyduk"

Kasımpaşa karşısında çok önemli bir galibiyet aldıklarını söyleyen Umut Bulut, "Kazanmak için bütün her şeyimizi ortaya koyduk" dedi.

NTV Spor 31.10.2014 - 23:26
"Her şeyimizi ortaya koyduk"

Tecrübeli futbolcu, 2-1 kazandıkları maçın ardından basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "Bugün önemli olan galip gelmekti, bunu da başardık. Maçın genelinde ilk yarıya çok da iyi başladığımızı söyleyemem. Ama ikinci yarıda mücadele açısından maçı kazanmak için bütün her şeyimizi ortaya koyduk. Pozisyonlara da girdik, son dakikada attığımız golle de kazanmasını bildik. Bugün aldığımız 3 puan bizim için çok önemliydi. Bundan sonra moral için, öz güven için çok iyi oldu. İnşallah böyle devam ederiz" diye konuştu.

"ŞİKAYET ETME LÜKSÜMÜZ YOK"
Karşılaşma öncesinde yaptıkları 3 günlük kampla ilgili soru üzerine Umut Bulut, "Güzel oldu, iyi geçti. Uzun süreli olması futbolcuyu ister istemez biraz sıkabiliyor. Sonuçta bizim şikayet etme lüksümüz yoktu. Çünkü sadece bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Herkes de bunun bilincindeydi. Bizim için de sonuç iyi oldu" dedi.

"4-4-2'YE DÖNDÜK"
Tecrübeli futbolcu, bir soru üzerine, teknik direktörün uygun gördüğü oyun sistemine göre oynadıklarını anlatarak, "Hocamız ne istiyorsa onu yapmak zorundayız. Tabii ki iki sene üst üste şampiyon olmuş bir takım var. Sistemimiz de 4-4-2'ydi. Bununla başarılı olduk. Bugün de ikinci yarı 4-4-2'ye döndük. Bu şekilde kazandık. İkili forvet oynadığımız zaman Burak da ben de daha faydalı olduğumuzu düşünüyoruz. Yine hocamız ne karar verirse onu yapacağız" değerlendirmesinde bulundu.

"SABRİ G.SARAY CAMİASINA MAL OLMUŞ ÖNEMLİ BİR FUTBOLCU"
Uzun bir aranın ardından takıma katılan Sabri Sarıoğlu'nun Galatasaray için önemli bir futbolcu olduğunu vurgulayan Umut Bulut, "Sabri, Galatasaray camiasına mal olmuş önemli bir futbolcu. Zor dönemler geçirdi. Bugün de çıktı, elinden geleni yaptı. Galatasaray'a saygısını bugün gösterdi. Benim attığım golde de güzel bir orta yaptı. Hem Sabri'yi hem de takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...