Mourinho memnun değil!

Chelsea, Queens Park Rangers'ı 2-1 yendi ve Premier Lig'deki liderliğini sürdürdü. Menajer Jose Mourinho, galibiyete rağmen takımının performansını yetersiz bulurken, Stamford Bridge’teki Chelsea taraftarını eleştirdi.

NTV Spor 02.11.2014 - 14:18
Mourinho memnun değil!

Premier Lig'in 10. haftasında Chelsea, Queens Park Rangers'ı ağırladı. Chelsea 32. dakikada Oscar'la öne geçerken ikinci yarıda Charlie Austin skora eşitlik getirdi. Chelsea adına son sözü söyleyen Eden Hazard oldu. Hazard 75. dakikada kazandığı penaltıyı gole çevirdi ve Chelsea, namağlup liderliğini sürdürdü. Ancak galibiyete rağmen oynanan futbol Chelsea Menajeri Jose Mourinho'yu tatmin etmedi.

Maçı izlemeye; Stamford Bridge'e gelen Chelsea taraftarının sessizliği ise Mourinho'nun eleştiri hedefindeki bir başka konuydu; “Takım yeterince iyi oynamadı. Maç içinde zaman zaman istediğimiz futbolu ortaya koyduk ama bunu 90 dakika boyunca sürdürmemiz gerekiyor. Galibiyeti hak ettik ve 3 puan aldığımız için mutluyum ama çok iyi oynayarak kazandığımızı söyleyemem. Ayrıca boş stadyumda oynuyor gibiydik. Statta taraftar olduğunu ilk golü attıktan sonra fark ettim. Bu, sinir bozucu bir durum çünkü maça iyi başlamak için atmosfer çok önemlidir.”

Chelsea, Queens Park Rangers galibiyetiyle puanını 26'ya çıkardı.

 

Sayfa Yükleniyor...