"Bana küfretti!"

Slaven Bilic, maçın devre arasında Fenerbahçeli bir futbolcunun kendisine küfrettiğini söyledi! Bilic isim vermese de görüntülerde Hırvat teknik adamın tartıştığı ismin Emre Belözoğlu olduğu görüldü...

NTV Spor 02.11.2014 - 22:21
"Bana küfretti!"
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Fenerbahçeli bir futbolcunun kendisine küfrettiğini öne sürdü! Hırvat teknik adam, o futbolcuyu uyardığını ama "Ne istersem söylerim! Sen kimsin!" şeklinde bir yanıt aldığını da söyledi. Biliç oyuncunun adını vermezken, Lig TV'de ekrana gelen görüntülerde, devre arasında Hırvat teknik adam ile tartışılan ismin Emre Belözoğlu olduğu görüldü.
 
"KÜFRETTİ, UYARINCA 'NE İSTERSEM SÖYLERİM' DEDİ"
Bilic, devre arasında tünelde yaşanan tartışma hakkındaki soruya "Kesinlikle tartışmadım. Onların oyunculardan birine senden 5 kat yaşlı olmama rağmen o kötü kelimeyi bana niye kullandın?' dedim. O da bana 'Ne istersem söylerim. Sen kimsin' diye yanıt verdi. Buradan şunu anlıyoruz. Saha içinde ve dışında istediği gibi davranan oyuncular var. Bizim oyuncularımız söylediği zaman ise cezasını görüyor" diye yanıt verdi.
 
"İSİM SÖYLEMEYE GEREK YOK"
Kendisine küfreden futbolcunun adını neden verdiği sorusuna ise Bilic “Söylemek istemiyorum. Bunları da söylemeyecektim. Siz sordunuz diye açıkladım. İsim söylemenin kimseye bir faydası yok” diye cevap verdi.
 
BILIC İLE TARTIŞAN İSİM: EMRE
Koridorda yaşanan olayların görüntüleri ise Lig TV'de ekrana geldi. Görüntülerde Bilic'in tartıştığı ismin Fenerbahçeli Emre Belözoğlu olduğu görüldü... Emre'nin önce Bilic, ardından da Beşiktaşlı yöneticiler ile tartıştığı görüldü...
 
Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic maçla ilgili olarak ise “Büyük hayal kırıklığı içerisindeyiz. Büyük bir derbiyi kaybettik. Gergin başladık ve afça bir gol yedik. 10-15 dakikalık dönemde şok yaşadık. Sonra oyuna döndük. Emenike önemli pozisyonlar buldu, biz de bulduk. Ancak biz de sonra oyunda dengeyi kurduk. Hakem Olcay'a çıkardığı 2. sarı kart ve sonrasında kırmızı kartla oyunu öldürdü. 10 kişi kaldık. İkinci yarıda da oyunda gevşek olduğumuz anda 2. Golü yedik ve maçı kaybettik. Maçı 11'e 11 oynayıp da kaybedebilirdik. İkinci kez üstüste oyunda 10 kişi kalıp oyuna kaybettik. Olcay'a gösterilen kırmızı kart doğru karar değildi. Demba Ba'ya ilk yarıda yapılan harekete ne diyeceğiz. Çok top kaybı yaptık, hata yaptık. Ancak 10 kişi kalmamıza rağmen başa baş oynadık. Geçen hafta da 10 kişi kaldık. Geçen hafta Gökhan'a, bu hafta Olcay'a gösterilen kartlar kabul edilemez. Olcay'ın atılma şekli kesinlikle derbide gösterilecek kart değildi" ifadelerini  kullandı.

Sayfa Yükleniyor...