"Hatalarımızdan ders çıkardık"

Selçuk İnan, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Hatalarından ders çıkardıklarını belirten tecrübeli futbolcu, özlenen Galatasaray'ı izleteceklerini söyledi.

NTV Spor 03.11.2014 - 20:15
"Hatalarımızdan ders çıkardık"

Selçuk İnan, Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde Borussia Dortmund ile deplasmanda oynayacağı maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

"KAZANMAYA GELDİK"
Almanya'ya kazanmak için geldiklerinin altını çizen Selçuk, "Çok önemli bir maça çıkacağız. Dortmund'un gücünün farkındayız ancak biz de büyük ve güçlü bir takımız. Buraya kazanmaya geldik. Bundan iki sene önce de bu gruptan çıkamazlar denilen gruptan çıkarak herkesi mahcup etmiştik. İşimiz zor evet ama zoru başarıp Galatasaray camiasına yakışanı yapmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

"YENİ YÖNETİM BİZİ EKSTRA MOTİVE ETTİ"
Yeni yönetimin kendilerini ekstra motive ettiğini belirten Selçuk, "Yeni yönetimin yeni başkanımızın gelmesi bizi ekstra motive etti. Yalnız bırakıldık cümlesi yanlış olur aslında ama Abdurrahim abi ve Ali abinin olması bizim için önemli. Bunun ekstra bir motivasyonu olabilir bizim için. Gol atmayı kim istemez. Ben de gol atmayı isterim. İnşallah atarım ama gol atmanın öncesinde kazanmamız gerek. 3 puan alırız ve ben de gol atarsam daha da güzel olur" dedi.

"HATALARIMIZDAN DERS ÇIKARDIK"
Taraftarlarına Özlenen Galatasaray'ı izleteceklerini ifade eden tecrübeli futbolcu,"İlk Galatasaray'a geldiğimda Şampiyonlar Ligi'nde yoktu. Herkes benim Avrupa'da olmayan takıma gittiğimi söylüyor. Ben Galatasaray'ın Avrupa'da oynayacağını bildiğim için buraya geldim. Sonrasında Avrupa'da iyi mücadeleler çıkardık 3 yıldır. Bu seneye iyi başlamamış olabiliriz ama hatalarımızdan ders çıkardık. Bundan sonraki Şampiyonlar Ligi maçlarında özlenen takımı ortaya çıkaracağız" diye konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...