Anadolu Efes Rusya deplasmanında

Anadolu Efes, THY Euroleague A Grubu 4. maçında yarın Nizhny ile karşılaşacak. CEC Nagorny Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 18.00'de başlayacak ve NTV Spor’dan canlı yayınlanacak.

NTV Spor 05.11.2014 - 11:53
Anadolu Efes Rusya deplasmanında

Anadolu Efes, THY Euroleague A Grubu 4. hafta maçında yarın deplasmanda Rusya'nın Nizhny takımıyla karşılaşacak.

Novgorod kentindeki CEC Nagorny Spor Salonu'nda oynanacak karşılaşma 18.00'de başlayacak.

THY Euroleague'de üçüncü haftanın ardından A Grubu'nda Anadolu Efes 2 galibiyet ve 1 mağlubiyetle üçüncü, Nizhny ise 1 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile beşinci sırada yer alıyor.

Ligin üçüncü haftasında Anadolu Efes, Litvanya'nın Zalgiris takımına 65-62, Nizhny ise İspanya'nın Real Madrid ekibine 112-83 mağlup oldu.

ÖZERHUN: "KAZANMALIYIZ"
Anadolu Efes Genel menajeri Engin Özerhun, kulübün internet sitesinde yer alan açıklamasında, geçen hafta evlerinde Zalgiris'e mağlup olduklarını hatırlatarak, "Hedeflerimiz doğrultusunda üst turlara yükselmek için evimizde kaybetmek istemiyorduk. Şimdi bu yenilgiyi deplasman galibiyetleri ile telafi etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Nizhny'nin Euroleagueiçin yeni bir ekip olduğunu ancak VTB Ligi'nde yoluna kayıpsız devam ettiğini kaydeden Özerhun, "Avrupa arenasında hiç bir takımı hafife almamak gerekiyor. Rus ekibi özellikle boyalı alanı çok kullanıyor. Bilindiği gibi Krstic bir süre aramızda olamayacak. Biz de takım olarak birbirimize kenetlenip sakat oyuncularımızın yokluğunu hissettirmemek için elimizden geldiği kadar çok çalışıp mücadele etmeliyiz. Nizhny, doğal olarak Top 16'ya yükselmek istiyor, galip gelerek onları kendimizden uzaklaştırmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Sayfa Yükleniyor...