Ozan Tufan attı, Hull City play-off şansını son maça bıraktı

Championship'te Hull City, Ipswich Town'ı ağırladı. Ozan Tufan'ın gol attığı maçta Hull City 3 kez geri düşmesine rağmen maçtan 3-3 eşitlikle ayrıldı ve play-off umutlarını son maça taşıdı.

Haber Merkezi - NTV Spor 28.04.2024 - 00:36
Ozan Tufan attı, Hull City play-off şansını son maça bıraktı

Championship'te adaylarından , sahasında Ipswich Town ile karşı karşıya geldi. West Bromwich Albion'ın mağlubiyeti sonrası umutları artan Hull City, müsabakadan 3-3 eşitlikle ayrıldı ve play-off şansını son haftaya bıraktı.

'ın gol attığı maçta 3 kez yenik duruma düşen Hull City, beraberlik golünü 87'de buldu.

Konuk ekip 19'da Hirst'ün golüyle öne geçti. Hull City bu gole 40'ta Ozan Tufan'la cevap verdi. Ipswich Town 45+2'de Giraud-Hutchinson'ın golüyle bir kez daha öne geçti ve ilk yarı 1-2 sona erdi.

⚽️👉 HABERLERİ

İkinci yarıya hızlı başlayan Hull City 56'da Delap ile tekrar eşitliği yakaladı: 2-2. 67. dakikada Giraud-Hutchinson, Ipswich Town'ı üçüncü kez öne geçirdi: 2-3.

Hull City 87'de Ohio ile bulduğu golle skoru üçüncü kez eşitledi ve kalan dakikalarda başka gol olmayında müsabaka 3-3 sona erdi.

HULL CITY UMUTLARINI SON MAÇA TAŞIDI

Bu sonuçla puanını 70'e çıkaran Hull City, play-off şansını son maça taşıdı. Hull City ile bir üst basamağındaki West Bromwich Albion arasında 2 puanlık fark bulunuyor.

Hull City ligin son haftasında Plymouth deplasmanına çıkacak. West Bromwich Albion ise sahasında Preston ile karşılaşacak.

Sayfa Yükleniyor...