Mourinho'dan taraftara zeytin dalı!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Queens Park Rangers ile oynadıkları maçtan sonra sert şekilde eleştirdiği taraftarına zeytin dalı uzattı. Mourinho, Chelsea'yi çok sevdiği için taraftara yüklendiğini söyledi ve polemiğin son bulmasını istedi.

NTV Spor 05.11.2014 - 15:15
Mourinho'dan taraftara zeytin dalı!

Chelsea Menajeri Jose Mourinho, Queens Park Rangers'ı 2-1 yendikleri maçın ardından taraftarı eleştirmişti.

Stamford Bridge tribünleri tıklım tıklım dolu olsa da taraftarın takımı yeterince ateşlemediğini düşünen Mourinho, "Tribünler sanki boştu. Taraftar takıma daha fazla destek vermeli" demişti. Portekizli menajerin bu sözleri çeşitli taraftar derneklerinin tepkisiyle karşılanmıştı.

Mourinho, Şampiyonlar Ligi'nde Maribor ile oynayacakları maç öncesi taraftara zeytin dalı uzattı. Tartışmanın daha fazla büyümesini istemeyen başarılı menajer Chelsea'yi çok sevdiği için taraftara yüklendiğini dile getirdi.

Mourinho, "Belki taraftara yönelik eleştirilerimde biraz ileri gitmiş olabilirim. Ancak bunun nedeni Chelsea'yi çok sevmem. Bu kulübü tüm kalbimle seviyorum. Uzun süre çalıştırmayı ve her zaman başarılı olmasını istiyorum. Taraftar eleştirilerimi bir de bu gözle yeniden değerlendirsin. Herkes kendisine Chelsea'nin başarılı olması için ne yapması gerektiğini sormalı. Bir taraftarın görevinin de 90 dakika boyunca tribünde takımını desteklemek olduğunu düşünüyorum" dedi.

Chelsea, halen Premier Lig'de liderliğini sürdüyor. Londra ekibi, Şampiyonlar Ligi'nde de büyük bir sürpriz olmazsa 2. tur biletini rahatlıkla alacak gibi görünüyor.

Sayfa Yükleniyor...