Messi mi Aguero mu?

Manchester City'nin yıldızı Yaya Toure, takım arkadaşı Sergio Aguero'ya övgüler yağdırdı. Fildişi Sahilli oyuncu, Aguero'nun Lionel Messi kadar iyi bir futbolcu olduğunu öne sürdü.

NTV Spor 06.11.2014 - 09:49
Messi mi Aguero mu?

Barcelona forması giyerken Lionel Messi'yle takım arkadaşı olan Yaya Toure, bugünlerde bir başka Arjantinli Sergio Aguero'nun takım arkadaşı. Peki Toure'nin gözünde hangi Arjantinli daha iyi bir futbolcu?

Fildişi Sahilli yıldız, bu soru karşısında Messi ile Aguero'yu birbirinden ayırmakta zorlandığını söyledi. Aguero'nun da Messi kadar iyi bir oyuncu olduğunu öne süren Toure; "Messi ve Aguero ile aynı takımlarda forma giyme şansı yakaladım. Messi, dünyanın en iyi oyuncularından biri. Ancak Aguero da inanılmaz bir golcü. Bu yüzden ikisinden birini seçmekte zorlanıyorum" dedi.

Eski menajeri Roberto Mancini ile Manuel Pellegrini'yi de karşılaştıran Toure; "2'si de çok değerli teknik adamlar. Mancini savunmaya daha fazla önem veriyordu. Pellegrini ise sürekli hücum etmemizi istiyor. Takımdaki tüm oyuncular bu hücum sisteminden memnun" sözleriyle Pellegrini'nin görevinin tehlike altında olduğu iddialarını yalanladı.

Premier Lig'de lider Chelsea'nin 6 puan gerisinde bulunan Manchester City'nin Şampiyonlar Ligi'nde de gruptan çıkamama olasılığı bulunuyor.

 

Sayfa Yükleniyor...