Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı tarihi belli oldu: Adaylık açıklanacak

Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım yeniden aday olmaya karar verdi. Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30'da Wyndham Grand Kalamış Otel'de basın toplantısı düzenleyecek.

Haber Merkezi - NTV Spor 13.05.2024 - 19:46
Son Güncelleme: 13.05.2024 - 20:40
Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı tarihi belli oldu: Adaylık açıklanacak

Kulübü’nde yaklaşan Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesinde başkan adayları netleşmeye devam ediyor. Mevcut başkan Ali Koç’un bir dönem daha göreve talip olmasının ardından kulübün eski başkanı da aday olmaya karar verdi.

Aziz Yıldırım, Kontra Spor'a yaptığı konuşmasında; "Arkadaşlarla çarşamba veya perşembe günü basın toplantısı yapacağız ve burada Fenerbahçe'nin kongresinde Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım. Sizin vasıtanızla da tüm kamuoyuna duyuruyorum." dedi. 

BASIN TOPLANTISI TARİHİ BELLİ OLDU

Aziz Yıldırım, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 13.30'da Wyndham Grand Kalamış Otel'de basın toplantısı düzenleyecek. 

YÖNETİM KURULU İDDİALARINA YALANLAMA

Aziz Yıldırım Yönetim Kurulu listesi hakkında; "Sosyal medyada benim adıma bazı gerçek olmayan yönetim listeleri yayınlanarak dezenformasyon yaratılmaktadır. Ben henüz bir yönetim veya kurul listesi hazırlamadım. 15 Mayıs Çarşamba günü yapacağım basın toplantısının ardından çalışmalara başlayacağım ve yönetimime / kurullara düşündüğüm isimlerle görüşeceğim. Bu tip manipülatif paylaşımlar son derece ayıptır. Daha önce de defalarca ifade ettiğim gibi, benim ağzımdan çıkmayan bu tip yalan bilgilere itibar edilmemesini kamuoyundan rica ederim." dedi.

Sayfa Yükleniyor...