Sneijder, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Wesley Sneijder hakkında Avrupa basınında transfer iddiaları devam ediyor. Hollandalı yıldızın Ocak ayında sarı kırmızılılardan ayrılma ihtimali manşetleri süslüyor.

NTV Spor 14.11.2014 - 21:27
Sneijder, Galatasaray'dan ayrılacak mı?

Sneijder'in menajeri Guido Albers, Daily Express'e verdiği demeçte, oyuncusunun çizmeye geri dönmeyi düşündüğünü ileri sürdü. Albers, "Galatasaray maaşları ödeme konusunda ciddi zorluklar yaşıyor. Sneijder, bu aralar İtalya'ya geri dönme konusunu ciddi şekilde düşünüyor" dedi.

İtalyan medyası ise Sneijder ile Juventus'un ilgilendiğini iddia etti. Ancak kısa bir süre sonra, İtalyan kulübüne yakınlığı ile bilinen La Stampa'da konuyla ilgili yapılan başka bir haber, iddiaları yalanlar nitelikteydi. La Stampa, Hollandalı yıldızın menajeri aracılığı ile siyah beyazlı kulüp için nabız yokladığını öne sürerken, buna karşın Juventus'un Hollandalı yıldızı transfer etmek gibi bir amacı olmadığını okuyucularına duyurdu.

Sneijder ile ilgili başka bir iddia ise yine İngiliz basınından geldi. Ada medyası, Manchester United teknik direktörü Louis Van Gaal'in Sneijder defterini henüz kapamadığını belirtiyor. Tecrübeli teknik adamın, Sneijder'in performansını yakından takip ettiği ifade edilirken, Ocak ayında bu transfer için girişimde bulunulabileceği vurgulanıyor.

Sayfa Yükleniyor...