Portekiz zorlandı, CR7 Şükür'ü geçti!

Portekiz, Ermenistan'ı 1-0 yendi. Cristiano Ronaldo, Ermenistan karşısında attığı golle Hakan Şükür'ün 22 gollük rekorunu da kırdı.

NTV Spor 14.11.2014 - 23:48
Portekiz zorlandı, CR7 Şükür'ü geçti!

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda Portekiz, Ermenistan'ı 1-0 mağlup ederken karşılaşmanın tek golünü 72. dakikada Cristiano Ronaldo kaydetti. Ronaldo, Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri ve finallerinde 23 gole ulaşarak Hakan Şükür'ün 22 gollük rekorunu kırmış oldu.

Portekiz'de uzun bir aradan sonradan milli takıma dönen Trabzonsporlu Bosingwa, Ermenistan karşısında 90 dakika forma giydi.

Bu sonucun ardından Portekiz grupta puanını 6'ya çıkarırken, Ermenistan 1 puan ile son sırada yer almayı sürdürdü.

ÇAKIR'IN YÖNETTİĞİ MAÇTA GÜLEN DANİMARKA
2016 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri I Grubu'nda oynanan maçta Danimarka, deplasmanda karşılaştığı Sırbistan'ı 3-1 mağlup etti.

FIFA kokartlı Cüneyt Çakır'ın yönettiği karşılaşmada Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yaptı. Mustafa Emre Eyisoy'un 4. hakem olarak görev aldığı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek ilave yardımcı hakemlik görevini yürüttü. Partizan Stadyumu'nda oynanan maçta Danimarka'ya galibiyeti getiren golleri 60 ve 85'inci dakikalarda Nicklas Bendtner ve 62. dakikada Simon Kjaer atarken, Sırbistan'ın tek golü 4. dakikada Zoran Tosic'ten geldi.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde bu akşam D ve F gruplarında oynanan maçlarda alınan sonuçlar ise şu şekilde:

D GRUBU:
Gürcistan-Polonya: 0-4
Almanya-Cebelitarık: 4-0
İskoçya-İrlanda Cumhuriyeti: 1-0

F GRUBU:
Yunanistan-Faroe Adaları: 0-1
Macaristan-Finlandiya: 1-0
Romanya-Kuzey İrlanda: 2-0

Sayfa Yükleniyor...