Maç kortta bitmemiş

ATP Dünya Turu yarı finali sonrası iki İsviçreli Roger Federer ve Stan Wawrinka kavga etti. Tartışmanın nedeni Federer'in eşi Mirka...

NTV Spor 17.11.2014 - 18:03
Maç kortta bitmemiş

Geçtiğimiz cumartesi yarı finalde 2 saat 48 dakika ile nefes kesen ATP Dünya Turu mücadelesi sonrası iki tenisçi Roger Federer ve Stan Wawrinka tartıştı.

Federer'in kazandığı mücadele sonrası iki arkadaş ve aynı zamanda ikisi de İsviçreli olan tenisçiler arasındaki kavga O2 Arena'nın koridorlarını inletti. Tur yetkilileri tartışmanın duyulmaması için ikiliyi bir odaya soktu. İki ünlü tenisçi baş başa yaklaşık 10 dakika karşılıklı bağrıştı.

Tartışmanın nedeni ise Roger Federer'in eşi Mirka idi. Eşinin hiçbir maçını kaçırmayan ve aynı zamanda eski bir tenisçi olan Mirka maç esnasında oturduğu yerden Wawrinka'ya, " Senin Kocamla oynayacak cesaretin var mı?" diye bağırdı.

Federer karşısında dört kez maç sayısına kadar gelen ancak karşılaşmayı kaybeden Wawrinka maçın ardından, "Eşin aynı şeyi bana Wimbledon'da da yaptı" dedi.

Olaya şahit olan eski tenisçi John McEnroe da, Amerikan televizyonunda tartışmayı doğruladı. Wawrinka ayrıca bir başka rahatsızlığını da dile getirdi. İkili arasındaki karşılaşmalarda İsviçre Davis Kup takımı kaptanı Severin Luthi, daima Federer'in locasında maçı izliyordu. Wawrinka bunun bir haksızlık olduğunu da dile getirdi.

Tartışan Federer ile Wawrinka, Cuma günü başlayacak ve üç gün sürecek Davis Cup'ta Fransa karşısında çiftlerde birlikte mücadele edecek. Ancak yaşanan bu tartışmanın ardından neler olacağı belirsiz.

Sayfa Yükleniyor...