"İlk yarıda çok iyi oynadık"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Galatasaray Liv Hospital'ı 85-74 yendikleri derbi maçta çok iyi bir performans ortaya koyduklarını söyledi.

NTV Spor 17.11.2014 - 23:08
"İlk yarıda çok iyi oynadık"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Galatasaray Liv Hospital'ı 85-74 yendikleri karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, desteklerinden dolayı sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür ederek, "Taraftarlarımız bir basketbol maçının nasıl olması gerektiğini göstermiş oldular. İlk yarıda çok iyi oynadık. İlk yarıda hücumda çok agresiftik ve kolay sayılar bulduk. Çok karakterli bir takımla oynadık. Hücum açısından çok güçlüydüler. İkinci yarıda bu konuda bizi zorladılar. Oynadığımız oyundan ve basketbolcularımın performansından çok memnunum" dedi.
     
Semih Erden, Melih Mahmutoğlu ve Serhat Çetin'in çok fazla süre alamamasıyla ilgili yöneltilen soruyu, tecrübeli başantrenör, "Takım için en iyisini yapmaya çalışıyorum. Oyuncularım da çok iyi çalışıyor. Uzun bir sezon var önümüzde. Herkes katkı vermeye hazır olmak zorunda. Bir dakika bile sahada olmak çok önemli. O bir dakikada bile her şeyini ortaya koymak zorunda takım. Bütün oyuncular için geçerli. Benim gözümde herkes eşit. Antrenman ve maç performansları, seçimlerimi etkiliyor" şeklinde yanıtladı.
     
KENAN SİPAHİ: "SEYİRCİMİZ BİZE GÜÇ VERDİ"
Sarı-lacivertli takımın genç basketbolcusu Kenan Sipahi ise son periyot hariç iyi oynadıklarını anlatarak, "Derbi maçta seyircimiz bize çok güç verdi. İyi mücadele ettik. Son çeyrekte tempoyu düşürdük. Eğer tempoyu artırsaydık daha farklı kazanabilirdik. Bu maçı unutmamız gerekiyor. Milano deplasmanına gideceğiz. Galibiyet serimizi sürdürmeye çalışacağız" diye konuştu.

Sahada Galatasaray Liv Hospital'ın en etkili oyuncusu Arroyo'yu tuttuğu hatırlatılan Kenan, "Arroyo'yu savunacağımı bildiğim için iyi çalıştım. Gençliğimle agresif oynayarak takımıma enerji vermeye çalıştım. Elimden gelen yapıp, iyi oynadığımı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...