"Suç mu işledik?"

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, milli maçın ardından Türk Telekom Arena'ya gündem yaratmak için gitmediğini söyledi. Volkan Demirel'in, kendisine hakaret edenleri tespit ettiği için stattan geç ayrıldıklarını vurgulayan Emre, gelen eleştirilere sessiz kalmayacağını belirtti.

NTV Spor 19.11.2014 - 11:07
"Suç mu işledik?"

Fenerbahçeli Emre Belözoğlu, Türkiye-Kazakistan maçının ardından yaşananlarla ilgili "Volkan'ı ceza almaması için stada getirdim, gündem yaratmak için değil" diye konuştu. Milliyet gazetesine açıklamalar yapan tecrübeli futbolcu, kendisinden Volkan Demirel'e ulaşması için yardım istendiğini söyledi. Belözoğlu, "Evde otururken telefon geldi ve biz de Hasan Çetinkaya ile birlikte Volkan'ı bulduk. Gündem yaratmak gibi bir düşüncemiz olmadı, tam tersi Volkan'ın ceza almaması için yardım ettik. Suç mu işledik?" dedi.

34 yaşındaki futbolcu, takım arkadaşının ceza almaması için evden, pijamasını çıkarmaya fırsat bulamadan çıktığını söyledi.

Türk Telekom Arena'dan geç ayrılmalarıyla ilgili de konuşan Fenerbahçe kaptanı, görüntüleri izleyerek Volkan Demirel'e küfür edenleri tespit ettiklerini dile getirdi. Emre Belözoğlu, "Volkan, davacı olacağını söyledi. Bunun üzerine polis yetkilileri savunma aldı. Geç çıkışımızın nedeni budur" dedi.

Tecrübeli oyuncu, stattan çıkışları sırasında oluşan izdihama rağmen kimseye kötü bir söz söylemediğini ancak eleştirilere karşı da artık sessiz kalmayacağını dile getirdi.

Sayfa Yükleniyor...