"Tempoyu daha iyi ayarlamalıyız"

Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki, FIBA Avrupa Ligi'nde Energa Torun'u 76-63 yendikleri maçta, dönem dönem kopmalar yaşadıklarını, tempoyu daha iyi ayarlamaları gerektiğini ifade etti.

NTV Spor 19.11.2014 - 22:56
"Tempoyu daha iyi ayarlamalıyız"
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Jacek Winnicki, Energa Torun'u 76-63 yendikleri maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Ülker Sports Arena Metro Enerji Spor Salonu'ndaki mücadelenin ardından mücadeleyi FBTV'ye değerlendiren Winnicki, kazanmanın önemli olduğunu belirterek, "Maça iyi başladık. Dönem dönem bazı kapmalar yaşadık. Özellikle öne geçtiğimiz bölümlerde tempoyu daha iyi ayarlamalıyız" ifadelerini kullandı.
     
Polonyalı çalıştırıcı, B Grubu'nda 3'te 3 yapmalarıyla ilgili olarak "Önemli galibiyetler ama daha önceden de belirttiğim gibi geçmişe bakmıyorum. Bizim için şimdi hafta sonunda oynayacağımız lig maçı önemli" değerlendirmesini yaptı.
     
Sarı-lacivertli takımın oyuncularından Bojovic, galibiyet için mutlu olduğunu ifade ederken, maç içinde yaşadıkları iniş çıkışları kontrol altına almaları gerektiğini vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...