Rize'nin tek hedefi galibiyet!

İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak Çaykur Rizespor'da, basın sözcüsü Aykut Ferah, sahalarında 3 puana odaklandıklarını belirtti.

NTV Spor 21.11.2014 - 11:48
Rize'nin tek hedefi galibiyet!

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında sahasında İstanbul Başakşehir'i ağırlayacak Çaykur Rizespor'da kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, sahalarında kazanmaktan başka çareleri olmadığını bildiklerini söyledi.

Ferah, yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arada 5 oyuncunun milli takımlara gittiğini, sakatlıkların da eklenmesiyle hazırlıkları eksik kadroyla sürdürmek zorunda kaldıklarını belirtti.

Özellikle Afrika'dan dönen oyuncuları Ousmane Viera, Leonard Kweuke ve Godfrey Oboabona'nın takıma bugün katılabildiğini ifade eden Ferah, "Dezavantajlarımız bulunsa da sahamızda İstanbul Başakşehir maçını kazanmak istiyoruz. Sahamızda kazanmaktan başka çaremiz olmadığını biliyoruz" dedi.

Ligde bu sezon ilk kez cumartesi günü gündüz maçı oynayacaklarını dile getiren Ferah, "Cumartesi gündüz maçları her zaman taraftar açısından kulüpleri memnun etmeyen maçlardır. Her şeye rağmen taraftarımızın bizleri yalnız bırakmayacağına inanıyoruz. Bu maçta taraftarın desteğine çok ciddi ihtiyacımız olacak" diye konuştu.

Karadeniz temsilcisinde İstanbul Başakşehir maçında Kıvanç Karakaş kırmızı kart cezası, Murat Duruer ve Sercan Kaya sakatlığı nedeniyle takımdaki yerini alamayacak.

Yeşil-mavili ekibin İstanbul Başakşehir karşısına Serkan Kırıntlı, Orhan Ovacıklı, Giray Kaçar, Viera, Ali Adnan, Kağan Söylemezgiller, Oboabona, Engin Bekdemir, Eren Albayrak, Filip Holosko ve Kweuke muhtemel 11'i ile çıkması bekleniyor.

Sayfa Yükleniyor...