Sözleri tartışmalara yol açmıştı: Xavi'den ayrılık iddialarına yanıt

Barcelona Teknik Direktörü Xavi, yönetimin kendisine güvendiğini ve gelecek sezon en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi - NTV Spor 18.05.2024 - 16:09
Sözleri tartışmalara yol açmıştı: Xavi'den ayrılık iddialarına yanıt

İspanya LaLiga'da yarın sahasında Rayo Vallecano ile karşılaşacak 'da teknik direktör Xavi görevine devam edeceğini söyledi.

Mücadele öncesinde düzenlenen basın toplantısında soruları yanıtlayan Xavi, yönetimin kendisine güvendiğini belirtti.

Xavi açıklamasında, "Kulüp bana güveniyor. İstekli bir şekilde çalışmaya devam etmeliyiz. Söylenenleri anlıyorum ama bu hiçbir şeyi değiştirmiyor. Başkanın, başkan yardımcısının ve Deco'nun bana olan güveni sağlam. Laporta ile elbette konuşacağım ama kararımız 3 hafta öncekiyle aynı. Sürekli iletişim halindeyiz." dedi.

NE OLMUŞTU?

LaLiga'da Barcelona'nın Almeria'yı mağlup ettiği maç öncesinde Xavi, Real Madrid'le rekabet etmelerinin zor olduğunu söyledi.

Xavi, kulübün ekonomik durumunun iyi olmadığını ve taraftarların buna alışması gerektiğini belirterek, "Barcelona taraftarlarının özellikle ekonomik açıdan zor durumda olduğumuzu anlamaları gerekiyor. Mali durumumuz, 20 yıl öncekiyle aynı değil. Taraftarların buna uyum sağlamamız gerektiğini anlamaları gerekiyor. Bunu hep birlikte yapacağız. Bu, rekabet edemeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Elimizden gelenin en iyisini yapmayı deneyeceğiz." ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...