Albayrak'tan taraftara gönderme!

Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor mağlubiyeti sonrası açıklamalarda bulundu. Sarı-kırmızılı taraftarlara göndermede bulunan Albayrak, "Bende tribünlerden geldim G.Saray yenilince benim de içim yanıyor" dedi.

NTV Spor 22.11.2014 - 21:50
Albayrak'tan taraftara gönderme!

Trabzonspor karşısında iyi oynadıklarını ancak son 20 dakika oyundan düştüklerini söyleyen Albayrak, "Bu demek değildir ki hep kötü oynayacağız. Trabzonspor'u galibiyeten dolayı tebrik ederim. Söylenecek birşey yok" şeklinde konuştu.

"Bende tribünlerde yetiştim" diyen Albayrak, "Taraftarlar zor zamanda takımın yanında olacak. Oyuncularına, takına sahip çıkacak. Taraftarlar desteklerse daha iyi işler yapacağız" dedi.

Zor bir dönemde göreve geldiklerinin altını çizen başkan yardımcısı, "Herkes çenesini değil elini taşın altına koydu. Futbolcularımı protesto etmek bizim taraftarımza yakışmıyor. Selçuk bizim kaptanımız. Onu protesto etmek hiç yakışmıyor. Tribünlerin yarısı boş. Taraftarların da maça gelmesi lazım. Galatasaray yeniliyor diye taraftarında için yanıyor benim de içim yanıyor" ifadelerini kullandı.

 

Sneijder'in maça yedek başlaması hakkında açıklamada bulanan Albayrak, "Sneijder, Hollanda Milli Takımı'ndan yorgun geldi. Morali de gayet iyiydi. Prandelli son 30 dakika oynatacağını söyledi. Semih Kaya'nın ise sakatlığı vardı" dedi.

Sayfa Yükleniyor...