Trabzonspor'un golcü savunmacıları

Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Trabzonspor'da bu sezon savunma oyuncularının attığı goller dikkati çekiyor.

NTV Spor 22.11.2014 - 22:27
Trabzonspor'un golcü savunmacıları

Karadeniz temsilcisinde savunma oyuncuları ligde ve Avrupa'da toplam 7 gol kaydetti. Galatasaray karşısında takımının ilk iki golünü atan Cezayirli Carl Medjani, bu sezon 4. kez fileleri havalandırdı. İstanbul deplasmanından takımının 3 puanla dönmesinde başrol oynayan savunma oyuncusu, bordo-mavililerin Mersin İdmanyurdu'nu 3-1 yendiği maçta da bir kez topu filelerle buluşturmuştu. Cezayirli oyuncu, Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi play-off maçında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yendiği maçta da ilk gole imza atmıştı.

Trabzonspor'un bir başka Cezayirli stoperi Essaid Belkalem ise bu sezon 2 kez gol attı. Medjani'yle Mersin İdmanyurdu filelerini havalandıran Belkalem, bordo-mavililerin Gaziantepspor'la 4-4 berabere kaldığı maçta da bir gol kaydetti.

Karadeniz temsilcisinin bu sezon UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaki ilk maçında Ukrayna deplasmanında Metalist Kharkiv karşısında galibiyeti getiren golü Yunan savunma oyuncusu Avram Papadopoulos attı. Yunan stoper, son dakikada attığı golle takıma 2-1'lik galibiyeti getirdi.

Sayfa Yükleniyor...