"Mourinho tam bir gerilla"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den selefi Jose Mourinho'ya övgü.

NTV Spor 24.11.2014 - 14:22
"Mourinho tam bir gerilla"

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, ülkesi İtalya'da La Repubblica gazetesine geniş bir röportaj verdi. Ancelotti, Real Madrid'de kendisinden önce görev yapan Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho'ya övgüler yağdırdı.

İlginç bir benzetmeyle kendisi ile Mourinho'yu kıyaslayan Ancelotti, "Bir savaş olsa ben arabulucu olurum. Jose Mourinho ise gerilla. Mourinho gerçekten büyük bir teknik adam." ifadesini kullandı.

İtalyan teknik adam, "Dünyada yılın teknik direktörü adayınız kim?" sorusuna ise, "Yılın en iyi teknik direktörleri Atletico Madrid'i İspanya şampiyonu yapan Diego Simeone ve Almanya'ya Dünya Kupası'nı getiren Joachim Löw." yanıtını verdi.

Milli takıma giden oyuncuların sakat dönmesine de değinen Ancelotti, "Real Madrid'de 16 ayımı geride bıraktım. Bu sürede milli takıma giden 13 oyuncum sakat döndü." dedi.

İtalya Milli Takımı'nı çalıştırıp çalıştırmayacağı sorusuna ise, 55 yaşındaki teknik adam, "Belki 2030'da olabilir, O zaman 71 yaşında olacağım. Teknik direktör için çok yüksek bir yaş değil." diye konuştu.

Ancelotti röportajında Real Madrid ile 2016'da sona erecek sözleşmesini uzatmak üzere olduğunu da duyurdu.

 

 

Sayfa Yükleniyor...