Herkes korktu!

Fenerbahçe'de Bursaspor maçında Mehmet Topal ve Diego sakatlık geçirdi. Mehmet Topal'ın kontrollerinde ciddi bir soruna rastlanmazken, Diego'nun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

NTV Spor 24.11.2014 - 21:49
Herkes korktu!

Fenerbahçe'de Bursaspor maçında Mehmet Topal ve Diego sakatlık geçirdi.  Mehmet Topal'ın kontrollerinde ciddi bir soruna rastlanmazken, Diego'nun durumu çekilecek MR'dan sonra belli olacak.

Mehmet Topal ilk yarıda bir hava topu mücadelesinde başının üstüne düşmüştü. Maç içinde ara ara şuurunda kapanma belirtisi görülen Mehmet Topal oyunu tamamladı. Ancak sürekli sağlık ekibiyle temas halindeydi. Maç sonunda kendini kötü hisseden ve istifra eden milli oyuncu tedbir amaçlı hastaneye götürüldü.

Topal kafileden kulüp doktoruyla ayrıldı. Bursa'da hastanede kontrolleri yapıldı. Hem beyin hem de boyun için ayrı ayrı MR ve tomografisi çekildi. Tecrübeli oyuncunun ilk kontrollerinde boynundaki yumuşak doku ödemi haricinde ciddi bir bulguya rastlanmadı. Bursa'da Topal'ın kontrollerini yapan hastanedeki sağlık ekibi milli oyuncunun durumunun iyi olduğunu belirtti. Mehmet Topal yapılan kontrollerin ardından taburcu edildi ve İstanbul'un yolunu tuttu.

Diego ise maçın ikinci yarısında bacağının üst adalesini tutarak kenara değişiklik işareti yapmıştı. Oyundan alınmadan önce sağlık ekibi yırtıktan şüphelenmiş ve oyuncunun yere oturnasını istemişti. Diego'yu koruma amaçlı sedyeyle saha içine girilse de Brezilyalı oyun alanını yürüyerek terk etti. Diego kafileyle birlikte İstanbul'a dönerken, yarın çekilecek MR'dan sonra durumu netleşecek.


 

Sayfa Yükleniyor...