Ancelotti uzatıyor!

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, 2016 yazında bitecek sözleşmesini uzatmak için yönetim ile görüştüğünü doğruladı. Ancelotti, kontratının bir an önce uzatılmasını istiyor.

NTV Spor 25.11.2014 - 12:14
Ancelotti uzatıyor!

Real Madrid'in başındaki ilk sezonunda kulübe 10. Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu kazandıran Carlo Ancelotti, bu sezona da çok iyi girdi. La Liga'da lider durumdaki Real Madrid, Devler Ligi'nde de yoluna devam ediyor. Son dönemde üst üste alınan farklı galibiyetler sonrası Real Madrid Yönetimi, Ancelotti'nin 2016'da sona erecek sözleşmesini uzatma kararı aldı.

İtalyan teknik adam da bir an önce yeni bir kontratın altına imza atmak istediğini gizlemedi. Madrid ekibi ile daha birçok kupa kazanmak istediğini dile getiren Ancelotti; "Real Madrid çok iyi yönetilen bir kulüp. Elimde şampiyon oyuncular var. Bu kulüpte bu oyuncularla çalışmak büyük bir ayrıcalık" diye konuştu.

Ancelotti'ye bir gün Lionel Messi'yi çalıştırmak isteyip istemediği de soruldu. Messi'nin hiçbir zaman Barcelona'dan ayrılmayacağını ifade eden deneyimli teknik adam; "Her kulübün sembol isimleri vardır. Bizim sembollerimiz Ronaldo, Casillas ve Sergio Ramos. Messi de İniesta ve Busquets ile birlikte Barcelona'nın sembolü. Bu nedenle kulübünden ayrılacağını düşünmüyorum" dedi.


 

Sayfa Yükleniyor...