Orduspor'da Ziya Doğan dönemi

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor, teknik direktör Ziya Doğan ile anlaştı.

NTV Spor 28.11.2014 - 22:34
Orduspor'da Ziya Doğan dönemi

Mor-beyazlı kulübün internet sitesinde yer alan açıklamada, "Kulüp başkanımız Nedim Türkmen ve teknik direktör Ziya Doğan arasında yapılan görüşme sonucunda, tecrübeli teknik direktör ile kulübümüz sezon sonuna kadar anlaşma sağlamıştır" denildi.

Orduspor Kulübü Başkanı Nedim Türkmen kulübün sitesinden yaptığı açıklamada, Ziya Doğan'ın camiaya hayırlı olmasını dileyerek, "Elimizden gelen her şeyi seferber ederek takımı bu zor günlerden kurtarmak için var gücümüzle çalıştık" ifadesini kullandı.

Türkmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Orduspor olarak zor bir dönemden geçtik ama kötü günler geçecek. Ben pes etmeyi asla sevmiyorum. Onun için son ana kadar elimden ne geliyorsa Orduspor için yapmaya devam edeceğim. İmkanlarımızı zorladık ve hocamız ile uzun görüşmeler sonrasında anlaşma sağladık. Camiamıza hayırlı olmasını diliyorum. Ziya Doğan gibi bir marka isimle artık yolumuza devam edeceğiz ve hocamızın tecrübesi, taraftarlarımızın da desteği ile güzel günler göreceğiz."

Teknik direktör Ziya Doğan'ın da açıklamasında, Orduspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade etti. Doğan, şu ifadeleri kullandı:

"Başkanımız Nedim Türkmen uzun görüşmeler sonucunda beni ikna etti. O da benim gibi inatçı bir adam ve asla pes etmiyor. Başkanım burada kal dediği sürece artık Orduspordayım ve Orduspor'un başarısı için mücadele edeceğim. Sözleşmemiz bir yıllık ama sonuna kadar buradayım. Ordu bir futbol şehri ve kesinlikle bugün ki konumu hak etmiyor. Orduspor, Ordu şehri ile bütünleşmelidir. Yeterli bir kadromuz var. Bu takım Ordulularla, taraftarıyla bütünleştiğinde herkes neler yapılabileceğini görecektir."

Sayfa Yükleniyor...