THY Chelsea'nin sponsoru oluyor

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre Türk Hava Yolları (THY), Premier Lig'de şampiyonluğa koşan Chelsea ile rekor sözleşme konusunda anlaştı. Yılbaşında imzalanacak anlaşmaya göre THY Chelsea'ye yılda 25 milyon Pound (86 milyon TL) ödeyecek.

NTV Spor 29.11.2014 - 14:56
THY Chelsea'nin sponsoru oluyor

THY'nin dünyanın en zengin işadamlarından Roman Abramovich'in sahibi olduğu Chelsea'yle sponsorluk anlaşması yaptığı ortaya çıktı. İngiliz basınına göre, 2005'ten bu yana Samsung ile yılda 18 milyon Pound olan sponsorluk anlaşmasını bitirecek olan Chelsea'nin THY ile 25 milyon Pound'a (86 milyon TL) anlaştığı belirtildi.

Roman Abramovich'in takımın başarısının yanısıra kulübün finansal anlamda da büyük anlaşmalara inza atmasını istedği, Chelsea'nin THY ile yapacağı forma anlaşmasıyla Maviler'in Liverpool ve Arsenal'in üzerine çıkacağı vurgulandı.

Haberde, Lionel Messi ve Kobe Bryant'ı reklamlarında oynatarak dünya çapında tanınırlılığını daha da artıran THY'nin, daha önce Barcelona ile de forma sponsorluğu anlaşması yaptığı hatırlatıldı. THY son reklamında Messi ile birlikte de Didier Drogba'yı oynatmıştı.

Sayfa Yükleniyor...