"Galibiyeti hak ettik"

Anadolu Efes Başantrenörü Dusan Ivkovic, 81-66 kazandıkları Uşak Sportif maçında iyi bir performans sergileyerek galibiyeti hak ettiklerini söyledi.

NTV Spor 30.11.2014 - 20:41
"Galibiyeti hak ettik"

THY Euroleague maçından sonra Uşak Sportif mücadelesinin atmosferine uyum sağlamakta zorlandıklarını vurgulayan Ivkovic, "Bugün iki yarısı da birbirinden çok farklı geçen bir maç oldu. İlk yarıda çok iyi performans ortaya koyamadık. Çünkü Avrupa Ligi maçından sonra sadece bir antrenman yapabildik ve oyuncularım kısa zamanda her iki maçın atmosferine çok iyi uyum sağlayamadı. İlk yarıda kolay atışlar kaçırdık. İkinci devrede oyuncularım maça daha iyi konsantre oldu. Bence iyi bir performans ortaya koyduk ve kazanmayı hak ettik" diye konuştu.

CEDİ OSMAN AÇIKLAMASI
Deneyimli başantrenör, maçın 3. çeyreğinde sakatlanması nedeniyle hastaneye götürülen Cedi Osman'ın durumunun yarın yapılacak kontrollerden sonra belli olacağını belirterek "Ne yazık ki sakat oyuncularımızın arasına bir tane daha eklendi. Yedek oyuncularımız bunların açıklarını kapatmaya çalışıyor ama şu an Cedi'den gelecek haberi bekliyoruz. Bu oyuncunun durumu doktor kontrolünden sonra belli olacak. Umarım gelecekte çok daha iyi oluruz ama takımın üzerinde şanssızlık var. Sakat oyuncuların fazlalığından dolayı bir uğursuzluk olduğunu düşünüyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, yapılan ilk kontroller sonrasında Cedi Osman'ın sağ ayak bileğinde kırık olmadığı, tam teşhisin yarın çekilecek MR'ın ardından belli olacağı kaydedildi.

OZAN BULKAZ: BAŞA BAŞ MÜCADELE ETTİK
Uşak Sportif Başantrenörü Ozan Bulkaz, oluşan 15 sayılık farka rağmen Anadolu Efes ile başa baş mücadele ettiklerini söyledi.

Bulkaz, ilk 3 periyotta çok fazla top kaybı yaptıklarını anlatarak, "Anadolu Efes gibi bir takımla oynarken topun kıymetini daha çok bilmemiz lazımdı. İlk 3 periyotta 18 top kaybı yaptık. Potamızda gördüğümüz kolay basketler de bizi oyundan düşürdü. Skor kimseyi yanıltmasın, aslında başa baş mücadele vardı. Yaptığımız top kayıpları ve rakibin bulduğu kolay basketler farkı ortaya çıkardı. Bence kötü yolda değiliz. İyi basketbol oynuyoruz. Bugün sadece çok fazla top kaybedip, savunmada aksadık" dedi.

Sayfa Yükleniyor...