Pep, Hakan'dan korkuyor!

Bayern Münih Teknik Direktörü Guardiola, milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'ndan "Tam bir frikik ustası" şeklinde bahsetti.

NTV Spor 05.12.2014 - 19:19
Pep, Hakan'dan korkuyor!

Almanya Ligi'nde yarın 19:30'da Bayer Leverkusen'i ağırlayacak Bayern Münih'in teknik direktörü Pep Guardiola'dan Hakan Çalhanoğlu'na övgü.

Katalan teknik adam maç öncesi düzenlediği basın toplantısında, milli futbolcumuzla ilgili olarak "Hakan muazzam bir kaliteye sahip. Alman Ligi'nin en iyi frikik atan oyuncularından biri. O kadar iyi ki, ona serbest vuruş imkanı tanımayıp, kalemizden uzak tutmamız gerekiyor." ifadesini kullandı.

Rakibi Bayer Leverkusen ile ilgili de konuşan Guardiola, "Bayer Leverkusen'in hayranıyım. Teknik direktör Roger Schmidt'in oynattığı futbola bayılıyorum. Oyun sistemleri gerçekten harika ve seyre değer. Rakibe inanılmaz bir baskı uyguluyorlar ve aynısını bize de yapacaklar. Topu aldığımızda düşünmek için çok az zamanımız olacak. İki takım da hücum futbolu sergileyecek ve bence bu maç son dönemlerin en unutulmaz karşılaşmalarından biri olacak. Kazanmak istiyorsak önceki maçlara göre çok daha iyi olmalıyız." yorumunda bulundu.

13 maçın 10'unu kazanan Bayern Münih ligde 33 puanla yenilgisiz liderliğini sürdürürken, Bayer Leverkusen, rakibinin 10 puan gerisinde üçüncü sırada.

Sayfa Yükleniyor...