Ataman umutsuz konuştu!

Galatasaray Liv Hospital Başantrenörü Ergin Ataman, THY Euroleague D Grubu'nda İspanyol temsilcisi Laboral Kutxa'ya 89-82 kaybederek 'Son 16' turuna yükselme şanslarını mucizelere bıraktıklarını söyledi.

NTV Spor 05.12.2014 - 23:33
Ataman umutsuz konuştu!

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Ataman, çok kötü savunma yaptıklarını belirterek, "Yediğimiz 89 sayı çok kötü savunma yaptığımızı gösteriyor. Bu seviyede kendi sahanızda bu kadar sayı yerseniz, maç kazanmanız mümkün değil. San Emeterio'yu tutamadık. Üç numara pozisyonundan 36 sayı yedik. Pocius o bölgede sadece 7 sayı attı. Aradori de sıfırın altında katkı verdi. Sonuçta iyi sayı atsak da kötü savunma yaptık ve büyük olasılıkla 'Son 16' turu şansımızı mucizelere bıraktık. Neptunas'ı deplasmanda Olympiakos'u da içeride yenmemiz gerekiyor. Kalan maçlarda şartları zorlayacağız" dedi.

Laboral Kutxa Başantrenörü Ibon Navarro ise Arroyo'yu durdurmayı başararak kazandıkları için mutlu olduklarını aktararak, "Maçı küçük küçük bölümlere ayırıp kazandık. Galatasaray'ı çeyreklerde 20 sayının altında tutmaya çalıştık ve bunu üç çeyrek başardık. Arroyo dünyanın en önemli skor üreten oyuncularından birisi. Özellikle onun asistlerini de durdurmaya çalıştık ve bunu başardığımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...