Mourinho'dan ilginç benzetme

İngiltere'de lider Chelsea, Newcastle United karşısında ligde ilk yenilgisini alırken, menajer Jose Mourinho rakip takımın oyunu için ilginç bir benzetme yaptı.

NTV Spor 08.12.2014 - 12:46
Mourinho'dan ilginç benzetme

Ligin hala en güçlü ekibi olduklarını söyleyen Jose mourinho, Newcastle United'ın taktiklerini "ineği parketme" diye niteledi. Portekizli teknik adam Newcastle'lı oyuncular ile top toplayıcı çocuğun davranışını eleştirirken, "Newcastle, sahanın ortasına inek parketmiş gibiydi. Ondan sonra oyun durdu; çünkü sahanın içinde inek vardı" dedi.

Newcastle'ın kendilerine karşı defansa ağırlık vermesine yönelik eleştirilirini sürdüren Mourinho, "10 kişiyle defans yaparsanız, oyuncuları kale çizgisine koyarsanız bir şey yapamazsınız. Futbolda bir tane top var, 2 veya 3 değil. Kazanmak için ne yapacaksınız hiçbir şey. Bazen hiç top olmuyor ve bu takımın dinamiklerinin durmasına neden oluyor" diye konuştu.

Takımıyla ilgili de konuşan Mourinho, "Şimdiye kadar bizden iyisini kimse yapamadı. Zirvedeyiz ve herkes bizim sıralamamızda olmak ister. Şu anda herkesten iyiyiz. Takımım en iyisi demiyorum; sadece ligin zirvesindeyiz, şu anda da Premier Lig'in en iyi takımıyız"  ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...