"Galip gelseydik iyi olurdu"

Galatasaray Kulübü İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Arsenal'e 4-1 yenildikleri karşılaşmada iyi oynadıklarını ancak istedikleri sonucu elde edemediklerini söyledi.

NTV Spor 10.12.2014 - 01:01
"Galip gelseydik iyi olurdu"

Maçtan sonra basın mensuplarına açıklamada bulunan Yasaman, Avrupa kupalarına devam etme şanslarını daha önce kaybettiklerini hatırlatarak, "Avrupa'da şansımız bittiği için ağırlığı lige verdik. Herhalde hoca da bu sebeple bazı oyuncuları oynatmadı. Kalecimiz ve birkaç önemli oyuncumuz yoktu. Bizim için önemli olan cumartesi günkü Torku Konyaspor maçı. Bu prestij maçıydı. Galip gelseydik iyi olurdu ama olmadı. Aslında çok da pozisyona girdik. İlk golden sonra bulduğumuz pozisyonda biz de gol atsaydık farklı olabilirdi" diye konuştu.

Yasaman, sarı-kırmızılı taraftarların takımlarına güvendiğini dile getirerek, "Dikkat ederseniz takım da kendine güveniyor. Aslında çok güzel goller oldu ama iyi oynarken goller yedik. İkinci yarı iyi oynadık. Seyircinin coşkusu çok iyiydi. Bu coşkuyla bu heyecanla herhalde bir yere geliriz. Skora bakmamak lazım, önemli olan iyi oynamak. İyi oyun neticeyi getirir, bugün iyi oynadık, fena değildi" değerlendirmesinde bulundu.

Hamdi Yasaman, bu sezon birçok maçta 4 gol yemelerinin belirtilmesi üzerine, "3 olsaydı ben de memnun olacaktım. Ne yapalım 4 oldu. Önemli değil. Bundan sonra inşallah olmayacak" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...