Wenger oyundan memnun

Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'ı 4-1 yendikleri karşılaşmada takımının sergilediği performanstan memnun olduğunu söyledi.

NTV Spor 10.12.2014 - 01:04
Wenger oyundan memnun

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan tecrübeli teknik adam, özellikle ilk yarıda çok etkili olduklarını belirterek, "Karşılaşmadan çok memnunum. Özellikle ofansif anlamda iyi işler yaptığımızı düşünüyorum. İlk yarıda güzel goller bulduk. İkinci yarıda bazı genç oyuncuların oyundan düştüğünü düşündüm. Ama takımın genel performansından son derece memnunum" diye konuştu.

Wenger, Aaron Ramsey ve Mathieu Flamini'yi oyundan aldıktan sonra tempolarının yavaşladığını dile getirerek, "Hatta bu arada Galatasaray goller bulmaya çok yaklaştı. Ancak netice olarak bu olmadı. Benim de ikinci yarı için bazı kararlar almam gerekiyordu" değerlendirmesinde bulundu.

Tecrübeli teknik direktör, ilk yarıda iki gol atan Ramsey'in bacağında hafif sakatlığı bulunduğunu, genç oyuncuyu önlem amacıyla ikinci yarıda oynatmadığını ifade etti.

Galatasaray'ın, forvet oyuncuları Joel Campbell'ı transfer etmek istediğinin sorulması üzerine Wenger, "Bu bilgiyi nereden aldınız. Haberdar değilim. Yok öyle bir şey" dedi.

Arsene Wenger, Galatasaray'ın maçtaki en etkili oyuncusunun Wesley Sneijder olduğunu dile getirdi.

İngiltere Premier Lig'de kötü bir sezon geçirmelerinin nedenlerinin sorulması üzerine Wenger, "Biraz şansızlıklar yaşadık. Sakatlık yaşayan defans oyuncularımız oldu ve öyle bir durum ortaya çıktı. Şampiyonlar Ligi'ni bir tarafa bırakıp şubat ayına kadar Premier Lig'e konsantre olmak istiyoruz. Ayrıca bugün Şampiyonlar Ligi'ndeki 180. maçıma çıktım. Şampiyonlar Ligi'nde 15. yılımı dolduruyorum. Bunun da bir başarı olduğunu düşünüyorum" şeklinde konuştu.

 

Sayfa Yükleniyor...