Rodgers ve Gerrard'dan özeleştiri!

Premier Lig'de kötü günler geçiren Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ne de veda etti. Berabere sonuçlanan Basel maçı sonrası, menajer Brendan Rodgers ve kaptan Steven Gerrard, henüz Devler Ligi seviyesinde bir takım olmadıklarını kabul etti.

NTV Spor 10.12.2014 - 12:13
Rodgers ve Gerrard'dan özeleştiri!

Liverpool, geçen sezon Luis Suarez ve Daniel Sturridge'in öncülüğünde, 25 yıldır özlemle beklediği Premier Lig şampiyonluğunun kıyısından dönmüştü. Sezon öncesi Luis Suarez'i Barcelona'ya gönderen Kırmızılar, Sturridge de bir türlü sakatlıktan çıkamayınca, sert bir düşüşe geçti. Suarez'in satışından gelen parayla kadroya katılan Lallana, Lambert, Lovren, Markovic gibi oyuncular da düşüşün önüne geçmeye yetmedi.

Premier Lig'de, lider Chelsea'nin 15 puan gerisinde 9. sırada bulunan Liverpool, Şampiyonlar Ligi'ne de grup sürecinde veda etti. Yoluna devam etmek için mutlaka kazanması gereken maçta, Basel ile 1-1 berabere kalan Kırmızılar, 1 galibiyette kaldı ve UEFA Avrupa Ligi bileti aldı.

Maç sonunda menajer Brendan Rodgers ve kaptan Steven Gerrard özeleştiri yaptı. Hem Rodgers hem de Gerrard, henüz Devler Ligi seviyesinde bir takım olmadıklarını kabul etti. Rodgers; "Gruptan çıkmayı çok istedik. Ancak bunu başarabilecek kadar iyi değildik. Yine de kısa sürede büyük aşama kaydettiğimizi söyleyebilirim" dedi. Rodgers herşeye rağmen, Markovic'in kırmızı kart görmemesi halinde gruptan çıkabilecek olduklarını savundu. Kararın çok ağır olduğunu öne süren Liverpool menajeri, hakemi aldattığı gerekçesiyle Baselli oyuncunun kırmızı kart görmesi gerektiğini iddia etti. Gerrard ise gruptan çıkma şansını daha önceki maçlarda kaybettiklerini vurguladı.

Sayfa Yükleniyor...