"İsteksizdik"

Anadolu Efes Basketbol Takımı Başantrenörü Dusan Ivkovic, THY Euroleague'de Rusya'nın Nizhny ekibine 65-61 yenildikleri maçta, oyuncularının isteksiz davrandığını ve gerekenleri yapmadığını söyledi.

NTV Spor 13.12.2014 - 00:14
"İsteksizdik"

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Sırp başantrenör, sadece karşılaşmanın başında iyi olduklarını dile getirerek, "Ondan sonra gerçekten kötüydük. Bu kadar çok top kaybı yapıp, basit hücumlardan da sonuç alamazsanız kazanmanız çok zor olur. Bu maç da Top 16'ya kalma mücadelelerini sürdürmeleri açısından Nizhny'nin son şansıydı ve kazandılar. Kötü oynadık. Maç içinde isteksiz olduğumuz ve gerekenleri yapmadığımız için sonuç böyle oldu" diye konuştu.

"EKSİKLERE RAĞMEN HAZIR OLMALIYDIK"
Takımda bazı eksiklikleri olduğunu kaydeden Ivkovic, "Bu eksiklikler kötü oynamak için bahane değil. Bir istek olması gerekiyor. Perperoglou'nun küçük bir sakatlığı vardı, oynamadı. Cedi sakatlıktan yeni çıktı. Doğuş Balbay'ın da mide bulantısı vardı ama bunlar bahane değil. Eksiklere rağmen takımın hazır olması gerekiyordu. Nizhny'yi galibiyetinden dolayı kutluyorum" ifadelerini kullandı.

BAGATSKIS: İYİ OYNADIK
Nizhny Başantrenörü Ainars Bagatskis ise Avrupa Ligi'nin en iyi takımlarından birisiyle karşılaştıklarını belirterek, "Zor olacağını biliyorduk. İyi oynadık. Oyuncularım disiplinli ve özverili davrandı. Belki hücumda istediğimiz gibi değildik ama savunmada gayretliydik. Belki ligin en iyi takımlarından değiliz ama ciddi oynayarak sonuca ulaştık" değerlendirmesinde bulundu.

Sayfa Yükleniyor...