"Savunmaya ağırlık vermeliyiz"

Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Zeljko Obradovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'i 99-92 yendikleri maçta, mücadelesinden dolayı kendi takımının yanı sıra rakiplerini de tebrik ederken savunmaya ağırlık vermeleri gerektiğini söyledi.

NTV Spor 14.12.2014 - 19:06
"Savunmaya ağırlık vermeliyiz"

Sırp teknik adam, Ülker Sports Arena'daki mücadelenin ardından düzenlenen basın toplantısında, izleyenler için de seyir açısından güzel bir maç olduğunu anlatarak, şunları söyledi:

"Hücumda iki takım çok güzel oynadı. Bu tarz maçlarda bazen önde olsak da arada kaybettiğimiz toplar oluyor. Rakip de kolay sayı buluyor. Bugünlerde özellikle savunmamıza çalışmamız gerekiyor. 19 Aralık Cuma günü Bayern Münih maçımız var. Bu akşam güzel bir galibiyet oldu. Banvit'i de tebrik ediyorum. Önemli oyuncularından yoksundular. Kendi takımımı da tebrik ediyorum. Bizi destekleyen taraftarımıza da teşekkür ediyorum." 

LUKIC: "MAÇTAN BAŞIMIZ DİK AYRILIYORUZ
Banvit Başantrenörü Zoran Lukic ise çok sayıda genç oyuncusuna şans tanıdığı maçta ortaya koydukları mücadeleden başları dik ayrıldıklarını dile getirdi.

Genel olarak oyundan memnun olduğunu kaydeden Lukic, "Geniş fotoğrafa bakarsanız, sahada ne kadar çok Türk ve genç oyuncuyla oynadığımızı görürsünüz. Buna rağmen son dakikaya kadar maçın içinde olmamız, Fenerbahçe'yi zorlamamız, buradan başımız dik ayrılmamızı sağlıyor. Sabır gösterirsek, genç oyuncular ileride Banvit ve Türk basketbolunun geleceği olacaklardır. Tabii ki çok fazla hata yaptık ama geniş çerçevede memnunum" ifadelerini kullandı.

Sayfa Yükleniyor...