"Kötü gidişe dur diyeceğiz""

PTT 1. Lig'de mücadele eden Orduspor teknik direktör Ziya Doğan, "En ufak bir umutsuzluğum olsa Orduspor’a gelmezdim" dedi.

NTV Spor 17.12.2014 - 18:54
"Kötü gidişe dur diyeceğiz""

Ziya Doğan, beraberinde, Orduspor Futbol Şube Sorumlusu Durmuş Karaağaç ve İdari Menajer Selim Şener ile Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'a nezaket ziyaretinde bulundu. Doğan, burada yaptığı açıklamada, ligde kötü gittiklerini ancak bu gidişe dur deyip başaracaklarına inancının tam olduğunu söyledi.

"En ufak bir umutsuzluğum olsa Orduspor'a gelmezdim" diyen Doğan, şöyle devam etti:

"İyi takviyelerle Orduspor'u ligde hak ettiği yere getireceğiz. Futbolcularda kondisyon ve kilo sorunu var ama bunlar bizim için mazeret değil. Ben başaracağımıza inanıyorum."

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz , Orduspor'un şehrin en büyük markası olduğuna işaret ederek, şunları kaydetti:

"Orduspor bizim sevdamız. Ordu'nun da en büyük markası. Biz Orduspor'a her zaman destek olduk. Orduspor Kulübü'nün bana göre bu sezon yaptığı en büyük hamle Ziya Doğan hocayı göreve getirmesidir. Ben hocamızın başaracağına inanıyorum. Alacağımız bir galibiyetle birlikte inşallah yakalayacağımız ivmeyle ligde bulunduğumuz yerden yukarılara çıkarız."

Sayfa Yükleniyor...