Pardew ayrıcalık istiyor!

Premier Lig ekiplerinden Newcastle United, kalesinde büyük kriz yaşıyor. Menajer Alan Pardew 3 kalecisinin de sakatlanması üzerine lig yönetiminden transfer dönemi açılmadan bir kaleci kiralamaları için kendilerine ayrıcalık tanımasını istedi.

NTV Spor 18.12.2014 - 13:43
Pardew ayrıcalık istiyor!

Newcastle United'ın Sunderland ile karşı karşıya geleceği derbi öncesi kalesini kime emanet edeceği merak konusu...

Menajer Alan Pardew 3 kalecisini de kaybetti. Önce 1. kaleci Tim Krul sakatlandı. Ardından Chelsea ile oynanan maçta Krul'un yedeği Rob Elliot sakatlar kervanına katıldı. Pardew, Krul ve Elliot'un yokluğunda kaleyi deneyimsiz Jak Alnwick'e emanet etti..Ancak Alnwick de Tottenham ile oynanan lig kupası maçında omzundan sakatlandı.

Menajer Pardew'un elinde sadece 17 yaşındaki Freddie Woodman kalmış durumda. “Premier Lig seviyesinde 17 yaşında birinin kaleye geçmesine izin verilmemeli" diyen Pardew lig yönetiminden transfer dönemi açılmadan bir kaleci kiralamaları için kendilerine ayrıcalık tanımasını istedi.

Lig yönetiminin Pardew'a istediği ayrıcalığı tanıyıp tanımayacağı merakla bekleniyor. Premier Lig sözcüsü Alnwick sakatlanmadan önce Newcastle yönetiminin Karl Darlow'u kiralık olarak Nottingham Forest'e gönderdiğini hatırlatmış ve bu tür bir ayrıcalığın elinde sadece 1 kaleci kalan kulüpler için uygulanabileceğini belirtmişti.

Darlow'un halen Newcastle ile sözleşmesi olduğunu vurgulayan sözcü bu yüzden kulübe kolaylık sağlanamayacağını ifade etmişti.

Sayfa Yükleniyor...