Başakşehir 465 dakikadır gol yemiyor

Spor Toto Süper Lig'in 14. haftasında deplasmanda Sivasspor'u 2-0 yenen İstanbul Başakşehir, başarılı savunmasıyla göz dolduruyor.

NTV Spor 20.12.2014 - 17:56
Başakşehir 465 dakikadır gol yemiyor

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş'a 2-1 yenildikten sonra oynadığı maçlarda Çaykur Rizespor ve Sivasspor'u 2-0, Eskişehirspor ve Balıkerispor'u da 1-0'lık skorlarla yenen ve Bursaspor ile de 0-0 berabere kalan lacivert-turunculu takım, son 5 maçında da kalesini kapatma başarısı gösterdi.
     
Abdullah Avcı yönetiminde güzel bir sezon geçiren İstanbul Başakşehir, ligde puanını da 24'e çıkardı.
     
SADECE 5 GOL YEDİ
Spor Toto Süper Lig'de 14 haftada kalesinde sadece 5 gol gören İstanbul Başakşehir, en az gol yiyen takım unvanını korudu.
     
Lacivert-turunculu ekip, Süper Lig'de oynadığı 14 maçın 10'unda rakiplerine gol şansı tanımadı.
     
Bu sezon ligde Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor, Akhisar Belediyespor, Torku Konyaspor, Galatasaray, Çaykur Rizespor, Bursaspor, Eskişehirspor, Balıkesirspor ve Sivasspor maçlarında kalesini gole kapatan İstanbul Başakşehir, Beşiktaş'a 2-1 ve Gençlerbirliği'ne 1-0 yenildi, Kasımpaşa ve Trabzonspor ile de 1-1 berabere kaldı.
     
465 DAKİKADIR GOL YEMİYOR
İstanbul Başakşehir, Süper Lig'de 465 dakikadır rakiplerine gol şansı tanımadı.
     
Ligdeki en son golünü ligin 9. haftasındaki Beşiktaş maçının 75. dakikasında yiyen lacivert-turunculu takım, daha sonraki Çaykur Rizespor, Eskişehirspor, Bursaspor, Balıkerispor ve Sivasspor maçlarında kalesini gole kapatma başarısı gösterdi.

Sayfa Yükleniyor...