"Bonus gibi penaltılar"

Galatasaray İkinci Başkanı Hamdi Yasaman, Mersin İdman Yurdu maçını hakeme rağmen kazandıklarını savundu. Yasaman, ezeli rakipleri Fenerbahçe'yi kastederek, "Bazı takımlara bonus gibi penaltı veriliyor" dedi.

NTV Spor 21.12.2014 - 12:52
"Bonus gibi penaltılar"

Galatasaray 2. Başkanı Hamdi Yasman, isim kullanmadan Fenerbahçe'yi hedef aldı.
   
Galatasaray'ın 2. Başkanı Hamdi Yasaman, isim vermeden bu sezon 6 penaltı golü atan F.Bahçe'yi eleştirdi. Mersin maçının ardından konuşan sarı-kırmızılı yönetici dün ilginç bir mücadele izlediklerini belirtirken şu açıklamaları yaptı:
 
“Güzel bir galibiyet oldu. Galibiyet serimiz devam ediyor, bu havayı yakaladık. Bundan sonra da devam edecek. Yakaladığımız havayla sonuna kadar gideceğiz.
 
Çok coşkulu bir seyirci vardı. Şunu söylemeliyim bu kadar seyirci için iyi futbol istiyoruz. Hakem hataları ve hakemlerin maçı durdurması oyunu soğutması çok kötü. Kalecilerin yavaş hareket etmesi, faullerde oyuncuların mani olması oyunu soğutuyor ve çirkinleştiriyor.
 
Hakemin biz de yapsak kart vermesi lazım, karşı tarafa da vermesi lazım. Böyle olunca seyirci de kızıyor ve tahrik oluyor. Allah korusun yenilsek ya da berabere kalsaydık, çok şeyler olabilirdi. En azından kötü tezahürat nedeniyle ceza alabilirdik.
 
Hentbol, voleybol ve futbol karışımı bir şey oynandı. Bunlara penaltı çalınmadı. Bir penaltı verince ikincisi verilmez diye bir şey yok. Benim gördüğüm bariz penaltılar var. Bazı takımlara, hangisi olduğu belli, her maç her maç bonus gibi bir penaltı veriliyor. Bunun olmaması lazım. Galatasaray, bir anlamda hakeme rağmen galip gelmiştir. Bu bir başarıdır.”

Sayfa Yükleniyor...