Ivkovic'in keyfi yerinde!

Anadolu Efes'in Başantrenörü Dusan Ivkovic, Torku Konyaspor'un iyi oyuncuları olduğunu bildiklerini ve sakatlıklara rağmen maçı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.

NTV Spor 21.12.2014 - 16:13
Ivkovic'in keyfi yerinde!

Ivkovic, Türkiye Basketbol Ligi'nde Torku Konyaspor'u 74-64 yendiklerini maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, karşılaşmanın başından itibaren oyunun kontrolünü elinde bulundurduklarını ifade etti.

"ÖNÜMÜZDE KRİTİK BİR SÜREÇ VAR"
Takımının mücadelesiyle galibiyeti hak ettiklerini anlatan Ivkovic, son üç günde üç farklı şehirde maç yaptıklarını belirterek, "Bu sabah ben bile otelde uyandığımda 'nerdeyim' diye düşündüm. Bu oyuncular için daha da zor. Torku Konyaspor'un iyi oyuncuları olduğunu biliyorduk. Zorlu olacağını tahmin ediyorduk. Sakatlıklara rağmen bu maçı kazandığımız için mutluyuz. Sakat oyuncularımızın en kıza zamanda aramıza katılmasını bekliyoruz. Önümüzde kritik bir süreç var. Zorlu rakiplerle maçlarımız var. Önümüzdeki günler bizim için çok önemli" dedi.

YOLCU: ZORLU GEÇTİ
Torku Konyaspor Yardımcı Antrenörü Murat Yolcu ise maçın kendileri açısından zorlu geçtiğini bildirdi.

Troy'un eksikliğini maçta hissettiklerini anlatan Yolcu, "Yerine giren oyuncularımızın oyunu kıracağını biliyorduk. Bu kadar top kaybı yapacağımızı düşünmüyordum. Ama sıkıntı yok sakatsız ve cezasız maçı atlattık. Artık önümüze bakacağız" ifadelerini kullandı.

"ÖNÜMÜZDE ZOR BİR FİKSTÜR VAR"
Yolcu, ligde 6 galibiyetlerinin bulunduğunu anımsatarak, "Önümüzde zor bir fikstür var. Dört büyük ve önemli maçımız var. İki galibiyet elde etmemiz halinde bizi üst sıralara taşıyacaktır. Amacımız ilk 8'in içinde olmak. Evimizdeki Beşiktaş ve Gaziantep maçlarını almamız lazım. Kendi fikrim bu. Sonuna kadar da savaşacağız" diye konuştu.

Sayfa Yükleniyor...