Albayrak hedefi açıkladı!

Beşiktaş Basın Sözcüsü Metin Albayrak, Akhisar Belediyespor maçını değerlendirirken, hedefimiz ligi en üst sırada tamamlamak dedi.

NTV Spor 21.12.2014 - 20:51
Albayrak hedefi açıkladı!

Albayrak maç sonrası, "Çok güzel oynadık. Oyunu çirkinleştirecek hiçbir şey yapmadık. Lider olarak gidiyoruz çok mutluyuz. Sakat oyuncularımız vardı; onların geri dönmesi de bizi mutlu ediyor. Takım halinde oynadığımız halde her takımı her şartta yenebileceğimizi gösterdik" diye konuştu.
 
Oyuncuların her pazar günü liderliğe yükselmesiyle ilgili olarak ise Albayrak, "Güzel oluyor. 3 takımın da birbiriyle güzel bir çekişme içerisinde olması Türk futbolu için de olumlu. Bizim amacımız sene sonunda ligi en üstte sonuçlandırmak" ifadelerini kullandı.
 
Stat konusunda ise Albayrak şöyle konuştu, "Başakşehir'le anlaşmamız 2 maç üzerineydi. Galatasaray maçını Olimpiyat Stadı'nda oynayacağız. Ziraat Türkiye Kupası'nda da ışıklandırma ve iyileştirmeler bitmezse Yusuf Ziya'da oynayacağız."
 
Tartışmalı penaltıların sorulması üzerine Metin, "Rakiplerle ve hakemlerle ilgili konuşmayacağız. Sezon başından beri sadece kendimizle ilgili konuşuyoruz. Böyle de devam edeceğiz" yanıtını verdi.

Sayfa Yükleniyor...