Tolga o soruna dikkat çekti

Beşiktaş kaptanı ve kalecisi Tolga Zengin Akhisar galibiyeti sonrası duyarlı açıklamalar yaptı. Zengin, oyuncuların önünde sahaya çıkan çocuklara dikkat çekerken, “Bunları korumamız lazım, sevgi olmadan saygı olmaz” dedi.

NTV Spor 21.12.2014 - 21:37
Tolga o soruna dikkat çekti

Beşiktaş'ın file bekçisi Tolga Zengin, Akhisar galibiyeti sonrası yaptığı duyarlı açıklamalarla dikkat çekti.

Tolga Zengin maç sonrası, "Maça çıkarken orada küçücük çocuklar geliyor. Bunun yetkilisi kim bilmiyorum ama küçücük çocukların o soğukta üstleri çıkartılıyor. Ve kısa formalarla orada duruyorlar, üşüyorlar. Sevgi olmayan yerde saygı olmaz. O çocuklara yazıktır günahtır. Bunun yetkilisi kimse bu önemli bu çocuklar üşümesin. Kimse bunun yetkilisi bir içlik vermek bu kazar zor bir şey değil. Yetmezse biz formamızı da veririz. O çocukları sevip korumamız lazım. Belki göze batmıyor ama bunun yetkilileri biraz daha dikkat etsinler” diye konuştu.

Ligde her şeyin iyi gittiğini kaydeden Tolga Zenrgin, "Hep şunu diyorum, sahadaki kurtarışlar diğer şeyler 35-40 yaşına kadar olur. Daha sonra futbolu bırakıyorsun, unutuluyorsun. Hiçbir zaman kişiliğimize duruşumuza laf ettirmeyeceğiz. Ben üzüldüm, benim de evladım var. O çocuklar da birilerinin evladı. Onlara sahip çıkmalıyız" diye sözlerini bitirdi. 

Sayfa Yükleniyor...