Manchester United - Arsenal maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta? Manchester United- Arsenal maçı ne zaman? (İlk 11'ler)

Premier Lig’de zirvenin yeni sahibi Manchester City olurken Arsenal ise Manchester United deplasmanında üç puan arıyor. Bu sezon aldığı üst üste kötü sonuçlarla 8. sıraya kadar gerileyen Manchester United, taraftarının önünde Arsenal galibiyetiyle moral bulmayı hedefliyor. Manchester United- Arsenal mücadelesinin ekranlara geleceği kanal ve başlangıç saati belli oldu. Arsenal’de kritik mücadele öncesinde Bukayo Saka, Kai Havertz, Trossard gibi oyuncuların performansı merak ediliyor. Peki Manchester United- Arsenal maçı şifresiz mi, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, mücadelenin ekranlara geleceği kanal…

Haber Merkezi - NTV Spor 12.05.2024 - 15:54
Son Güncelleme: 12.05.2024 - 17:43
Manchester United - Arsenal maçı şifresiz mi, ne zaman, saat kaçta? Manchester United- Arsenal maçı ne zaman? (İlk 11'ler)

Premier Lig’de sezon sonu yaklaşırken Kloop’un çalıştırdığı Liverpool erken havlu attı. İngiltere’de lig şampiyonluğu mücadelesi kızışırken Arsenal ve Manchester City’nin rekabeti sürüyor. Guardiola’nın öğrencileri, Fulham deplasmanında aldığı galibiyetle liderlik koltuğuna oturdu. Arsenal ise Manchester United zaferiyle birlikte tekrar lider olmayı hedefliyor. Erig ten Hag yönetimindeki Manchester United ise bu sezon beklentilerin uzağında kaldı. Gözler Manchester United - Arsenal mücadelesini yayınlayacak kanala çevrildi. Peki Manchester United - Arsenal maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Manchester United - Arsenal maçının detayları…

MANCHESTER UNİTED - ARSENAL MAÇI NE ZAMAN?

Mnachester United, Premier Lig’in 37. haftasında Arsenal’i konuk ediyor. Şampiyonluk mücadelesi veren Arteta’nın öğrencileri, Manchester United zaferiyle sahadan üç puanla ayrılmayı hedefliyor.

Manchester United - Arsenal mücadelesi bugün saat 18.30’da başlayacak. Karşılaşmada beIN Sports Max 2 ekranlarından naklen izleyiciyle buluşacak.

İLK 11'LER 

Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Casemiro, Evans, Dalot, Mainoo, Amrabat, Diallo, McTominay, Garnacho, Hojlund 

Arsenal: Raya, White, Saliba, Gabriel, Tomiyasu, Partey, Odegaard, Rice, Saka, Havertz, Trossard 

PREMİER LİG’DE YENİ LİDER M.CİTY OLDU

Gvardiol, Phil Foden ve Alverez’in golleriyle Fulham’ı mağlup eden Manchester City, Premier Lig’de ligin yeni lideri oldu. Bu sonuçla birlikte Liverpool’un şampiyonluk şansı kalmadı.

ARSENAL’DE HEDEF ŞAMPİYONLUK

Arsenal bu sezon ligde oynadığı 36 karşılaşmada 26 galibiyet, 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet aldı. Ligde oynadığı karşılaşmalarda 88 gol atan Arsenal kalesinde ise sadece 28 gol gördü. Arsenal topladığı 83 puanla birinci sırada yer alıyor. Arsenal, Manchester United maçından galibiyetle ayrılarak önümüzdeki hafta City’nin puan kaybetmesini bekleyecek.

MANCHESTER UNİTED BU SEZON HAYAL KIRIKLIĞI

İngiliz ekibi kadro değeri olarak İngiltere’nin en önemli kulüplerinden birisi olurken bu başarısını bu sezon lige yansıtamadı. Manchester United ise geride kalan haftalarda 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Rakip fileleri 52 kez sarsan İngiliz ekibi kalesinde ise 55 gol gördü. Manchester United topladığı 54 puanla 8. sırada yer alıyor.

Sayfa Yükleniyor...