Golün taktiği kenardan

Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren müthiş serbest vuruş golünü atan Jose Sose, siyah-beyazlı ekip formasıyla attığı ilk golü değerlendirdi.

NTV Spor 21.12.2014 - 21:39
Golün taktiği kenardan

Beşiktaş formasıyla ilk golünü atan ve siyah-beyazlı ekibin 73 hafta sonraki ilk serbest vuruş golüne imza atmasıyla ilgili olarak Jose Sose,  "Attığım golden dolayı çok mutluyum. Jose Sambae'de devre arasında kalecinin biraz önde olduğunu söyledi. Onun taktiğiyle o güzel golü attım" diye konuştu.  

Beşiktaş'ı 2-0 öne geçiren müthiş serbest vuruş golünü atan Jose Sose, liderlik konusunda ise "Önemli olan kazanmaktı. Kazanarak devam etmemiz lazımdı. İlk yarının sonlarına geldik. Lider olduğumuzdan dolayı rakipler daha iyi oynuyorlar bütün güçlerini ortaya koyuyorlar. Yenmemiz lazım, futbolumuzu da daha geliştirirsek daha iyi olur" ifadelerini kullandı.  

Jose Sosa kendi ve maçtaki diğer gollerini değerlendirirken, "İlk yarıda da buna benzer bir pozisyon vardı. Vurup vurmamak arasında kaldım ama golün geldiği pozisyonda vurdum. İlk golümün gelmesi güzeldi" diye konuştu.  

SOSA 73 HAFTA SONRA
Beşiktaş, Süper Lig'de 73 hafta sonra serbest vuruştan gol kazandı. En son 2012-2013 sezonunun 8. haftasında 1-1 sona eren Trabzonspor maçının 55. dakikasında Manuel Fernandes ile frikikten gol bulan Beşiktaş, bu sezonun 14. haftasında Sosa ile bu hasretine son verdi.

 

Sayfa Yükleniyor...