Roberto Carlos'a büyük ilgi...

Roberto Carlos, Fenerbahçe'den teklif aldığı yönündeki iddialara NTV Spor aracılığı ile yanıt verdi. Brezilyalı teknik adam bunların söylenti olduğunu, ortada net bir durumun bulunmadığını söyledi.

NTV Spor 23.12.2014 - 00:03
Roberto Carlos'a büyük ilgi...

Sivasspor'dan ayrılan Roberto Carlos, gündeme gelen Fenerbahçe konusuna politik bir cevap verdi. Roberto Carlos, "Bu konuyla ilgili söylentiler oluyor ama şu an net olan bir durum yok. Bir şeyler netleşince ben de gerektiği şekilde açıklarım” şeklinde konuştu.

Roberto Carlos, Sivas'tan geldiği İstanbul'da büyük ilgi gördü. Atatürk Havalimanı'nda taraflı tarafsız hayranları, Brezilyalı teknik adama sevgi gösterisinde bulundu ve omuzlara aldı.

Roberto Carlos, Sivasspor'dan ayrılıma kararı almasının nedenlerini açıkladı. Roberto Carlos, “Buradan ayrıldığımız için tabii ki üzgünüz. Gitmemi istemeyenler, gitmemem yönünde tezahürat yapan taraftarlarımız oldu. Fakat bir futbol kulübü sadece bana bağlı değil. Eksik gördüğüm ve istediğim gibi yönlendiremediğim noktalar oldu. Sonrasında da tabii bırakmak gerekiyordu. Bırakmak, yönetimle birlikte verdiğimiz bir karardı. Zaten yeni teknik direktör de hazır durumda. Ben bu tür kararlar verdiğimde geri dönmem genelde çok zordur. Burada da artık geri dönüşüm mümkün değil” şeklinde konuştu.

Roberto Carlos, yerine gelecek teknik direktöre tavsiyelerde bulundu.Brezilyalı teknik adam, “Elinde iyi bir takım olacak. biz iyi oynadık ama biraz şanssızlıklar yaşadık ve iyi sonuçlar alamadık. Umuyorum ki sivasspor iyi oyununu devam ettirecek ve iyi sonuçlar alacaktır. takım ligde şu an zor bir konumda ama onu düzeltecek kalitesi olduğuna inanıyorum. yeni teknik direktöre ve takıma başarılar diliyorum” dedi.

Roberto Carlos, görevdeyken de istifa ettikten sonra da birçok teklif aldığını söylerken, bunları Ocak'tan itibaren değerlendireceğini sözlerine ekledi.

Sayfa Yükleniyor...